9 Ocak 2014 Perşembe

Rekabette Öncü Olun

Yıllar boyunca hayal edilen refah tarzı yüksek hayat için çalışır insanlar. Planlanan kariyere ulaştıracak lisans bölümleri için sınavlara hazırlanan insanlar, mezun olduktan sonra rakiplerinden ayrışmak için uğraşır. Hangi hamleler yapılırsa yapılsın, mezun olup piyasaya çıkan birisi her zaman büyük bir rekabet içindedir. Bu yüzden hiç durmadan kendini geliştirmeli ve bir adım öne çıkabileceği hamleler yapmalıdır.



Teorik eğitim, kişinin meslek yetisini bir yere kadar sağlar. Piyasaya çıkıldığında bilinen teorik bilgilerin pratiğe dönüştürülmesi noktasında daha farklı yetiler gerekir. Deneyim sahibi olmayan kişi, ne kadar teorik bilgiye sahip olursa olsun, karşılaştığı sorunların üstesinden gelmekte zorlanacaktır. Bu yüzden, kişinin pratiğini geliştirecek ve sektörde karşılaşacağı sorunları çözmesine yardımcı olacak uygulamalı eğitimler gerekir.
İstanbul Business School, birçok konuda verdiği eğitimlerle kişileri sektöre hazırlayarak daha donanımlı ve hazır olmalarını sağlıyor. İBS eğitimlerinde edindikleri bilgilerle sektörde karşılaşılacak tüm sorunların üstesinden gelme yetisine sahip olan kişiler, bu yetinin verdiği güvenle yere daha sağlam basarak kariyer adımlarını atarlar.

Eğitim sertifikaları kısa süreli ve yüzeysel eğitimlerle, sonunda verilen ve hiçbir yaptırımı bulunmayan ya da sektöre bir şey ifade etmeyen kağıtlarla kazanılmaması gereken yeterliliklerdir. Bu yüzden İstanbul Business School, sadece kağıt üzerinde değil, pratikte de kişilerin bilgisini ve deneyimini geliştirecek eğitim programları hazırlıyor.



Her konunun sektördeki uzmanları tarafından verilen eğitimler, konuların en temel teorikleri ile başlayıp uygulamalı eğitimlere kadar uzanıyor. Örnek olay sunumları ile pekiştirilen bilgiler, workshoplarla pratiğe dönüştürülüyor. Eğitimlere konuk eğitmen olarak katılan sektör uzmanları da deneyimlerini ve bilgilerini katılımcılarla paylaşarak eğitimin daha faydalı olmasını sağlıyor.

Şık ve rahat bir ortamda, ihtiyaç duyacağınız her türlü ikramın ve malzemenin bulunduğu bir ortamda verilen insan kaynakları, pazarlama, finans, reklam yazarlığı, dijital pazarlama, satış, yöneticilik, e-ticaret ve marka gibi konularda verilen eğitimlere katılarak kendinizi geliştirebilirsiniz. İstanbul Business School’da alacağınız eğitimler, sektöre adım attığınızda rakiplerinizde bir adım adım önde olmanıza ve kendinize güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder