17 Nisan 2014 Perşembe

Sosyal Medya Eğitiminin Uzmanı İBS

Artık günümüzde teknolojinin hızla gelişmesi ve her yere yaygınlaşması ile birlikte, teknolojiye bağlı yeni mecralar ve bu mecraların iş alanları doğmaktadır. Hepimizin bildiği üzere bu mecraların en ünlü sosyal medyadır. Sosyal medya artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Bilgisayarlarımızdan tutalım, cep telefonlarımıza, oradan televizyonlarımıza kadar dahil olmuştur. Milyonlarca kişinin kullanması ve herkesin sürekli birbirleri ile etkileşim içinde olduğu bir yer olan sosyal medya, haliyle şirketlerin de yeni bir yatırım alanı olmuştur.  Artık birçok şirket sosyal medya sayesinde kullanıcılarını takip etmek, sorunlarını direkt dönmek ya da ürünleri ile ilgili yarışmalar, etkinlikler düzenleyerek, müşterilerinin mutluluğunu temin etmeye çalışmaktadırlar. Herkes sosyal medyayı kullanıyor olsa da, önemli olan bu iş olarak yönetebilmek önemlidir.
 sosyal medya eğitimi


Sosyal medya hesaplarını yönetmek kolay bir süreç değildir. Çünkü bir firmanın yüzlerce, binlerce hatta bazen milyonlarca takipçisi olmaktadır. Bu kadar takipçinin yer aldığı bir sosyal medya hesabında, yapılacak olan işlemlere özen gösterilmeli, sağ duyulu olunmalı, karşıdaki müşteri ile empati kurmalı ve şirketin yapmak istediği ya da yapacağı duyuruları, yarışmaları dikkatle sosyal medyaya aktarılmalıdır. Bunu yerine getirebilmek için iyi bir sosyal medya eğitimi alınması gereklidir.
 sosyal medya uzmanlığı sertifika programı



Sosyal medya eğitimi artık birçok kurs merkezinde verilmektedir.  Önemli olan verilen eğitimin de uzmanlığıdır. İstanbul Business School, bu alanda uzman eğitici kadroları ile birçok kişiye sosyal medya uzmanlığı sertifika programıvermektedir. Kurs süresince şirketlerin ürünlerini sosyal medyada nasıl tanıtıp, pazarlamasını yapacaklarını, müşteriler ile nasıl iletişime geçeceklerini öğretmektedirler.  4 hafta boyunca verilen eğitimin sonunda, sosyal medya uzmanı olarak, işinizin başına gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder