1 Kasım 2015 Pazar

Snapchat Nedir?

Sosyal medyada her gün yeni uygulamalar ortaya çıkıyor.
Bu uygulamalardan birisi de Snapchat.


Peki, Snapchat nedir?



Snapchat, kullanıcıları 10 saniyelik kısa videolar ve fotoğraflar çekebildikleri ve kısa notlar ekleyebildikleri bir uygulama. Snapchat’i diğer uygulamalardan ayıran en önemli nokta is çekilen videoların ve fotoğrafların birkaç saniye içinde yok olmasıdır. Genel yapısı diğer mesaj uygulamalarına benzese de şimdiden çok popüler bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz. Hatta bir reklam mecrası olarak da kullanılmaya başlayan Snapchat en çok kullanılan uygulamalardan birisidir.
Sosyal medyada ki hemen hemen her uygulama reklam mecrası olarak kullanılmaktadır. Bu sebeple reklam sektöründe sosyal medyada fikirler üretebilecek sosyal medya uzmanlarına olan ihtiyaç artmaktadır. Sizde sosyal medya alanında kariyer yapmak istiyorsanız sosyal medya eğitimi alabilir ve bu alanda kariyer yapabilirsiniz.
Sosyal medya eğitimi alabileceğiniz çok fazla kurum var. Fakat bu alanda eğitim almak niyetindeyseniz eğitim alacağınız kurumu iyice araştırmalı ve kariyerinizde sizi ileriye taşıyacak kurumlardan eğitim almalısınız.

Bu aralar sosyal medya alanına çok ilgiliyim bu sebeple bu aralar sık sık sosyal medya uygulamaları hakkında postlar gireceğim J

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder