18 Eylül 2013 Çarşamba

Dijital Pazarlama Hayat Kurtarır

Dijital pazarlama günümüz pazarlama yöntemleri arasında adeta yükselen bir yıldız. Dijital pazarlama büyük - küçük tüm markaların geçmesi gereken bir sistem. Dijital pazarlama sayesinde şirketler dünyanın her yerinde müşteriler ile buluşabiliyorlar ve reel bir mağazanın giderlerinden kurtulmuş oluyorlar. Biz tüketiciler için ise istediğimiz anda dünyanın her hangi bir yerinden alışveriş yapabilme lüksü paha biçilemez.



Üstelik aldığımız her şey kapımıza kadar geliyor. Küçük bir çanta butiğim vardı. Bir kaç arkadaş yaptığımız el yapımı çantaları butikte satıyorduk. Müşterilerimiz çantalardan çok memnundu her müşterimiz mutlaka bir kaç arkadaşını da getiriyordu. Çok sevdiğimiz dijital pazarlama uzmanı bir müşterimiz işleri dijital ortama taşıyarak çok para kazanabileceğimizi söyledi. Ben de dijital pazarlama eğitimi almaya karar verdim. Uzun araştırma süreçlerinden sonra dijital pazarlama eğitimi veren ciddi bir kurum olan İstanbul Business School'u buldum. İstanbul Business School'un dijital pazarlama eğitiminden oldukça memnun kaldım.



Daha sonra küçük butiğimizi dijital bir ortama taşıdık ve online alışveriş sitesi olarak satışlarımızı gerçekleştirmeye devam ettik. Bir süre sonra mağazamızı kapattık ve satışlarımızı sadece online olarak internet üzerinden gerçekleştirmeye başladık. Online alışveriş sitemiz giderek büyüyor. Ortağım İbs'den finans eğitimi almaya başladı. Artık mali işlerimiz ile o ilgilenecek. Finans eğitimi ve dijital pazarlama eğitimi butiğimiz günden güne büyüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder