19 Haziran 2014 Perşembe

IBS Türkiye Eğitimleri İle Farkı Yaşayacaksınız


http://www.ibsturkiye.com/

IBS, yani İstanbul Business School, artık iyiden iyiye acımasızlaşan iş dünyasında kariyer hedeflerine ulaşmak isteyen kişilere eğitim kursları ile yardımcı olan bir eğitim kurumudur.

Günümüzde birçok üniversite mezunu var. Ancak genç nüfusun bu denli fazla olması, bir takım sorunları da beraberinde getirmektedir. İşe alım süreçlerini son derece büyük bir titizlikle gerçekleştiren kurumsal firmaların bünyesine girebilmek için yarışan insanlar, özgeçmişlerinde fark yaratıcı sertifikalara sahip olabilmek adına eğitimlerden geçmektedirler. Sertifika programları sayesinde kendi alanlarında uzmanlaşan insanlar da iş hayatının ihtiyaç duyduğu bilgi birikimine sahip iş gücünü sayesinde ilerlemektedirler.
 
http://www.ibsturkiye.com/sertifika-programlari


IBS Türkiye bünyesinde birçok eğitim programı verilmektedir. Finans eğitimi, satış eğitimi, insan kaynakları eğitimi, dijital pazarlama ve sosyal medya eğitimi, yöneticilik eğitimi, e-ticaret eğitimi ve marka eğitimi gibi birçok alanda hizmet veren IBS Türkiye, kursiyerlerini acımasız iş dünyasında hayatta kalmanın yollarını öğrettiği eğitimleri sayesinde sektörel bir fark yaratmaktadır.

IBS Türkiye dünyasına katılarak hem teorik, hem de pratik bilgilerle donanarak iş hayatına atılan kişilerin kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaştığı aşikardır. Eğer siz de bu eğitimlerden faydalanmak istiyorsanız, mutlaka IBS Türkiye'nın internet sayfasını ziyaret ederek sertifika programları hakkında detaylı bilgiler edinmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder