20 Haziran 2014 Cuma

İş Hayatında Ayakta Kalmanın Yolları



Sertifika programları sayesinde birçok gence yeni iş kapıları açılıyor. Üniversite mezunu olsun ya da olmasın, sertifika eğitimleri sayesinde kariyer hedeflerine ulaşma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen gençlerimiz için adeta bir umut ışığı olan bu eğitimler sayesinde iş dünyasına kaliteli elemanlar yetiştirilmektedir.

Dopdolu sertifika programları sayesinde son yılların gözde eğitim kurumu haline gelen İstanbul Business School (IBS), eğitim programlarının doyurucu içeriği sayesinde kariyer basamaklarını tırmanmak isteyen herkese yardımcı olarak kendi alanında bir ilki gerçekleştirmektedir. Eğitim sertifikası alarak mesleğinde uzmanlaşmak isteyen ya da sertifikalar sayesinde daha kurumsal yerlere gelmeyi hedefleyen kişilerin tercihi olan IBS Türkiye, verdiği eğitimin kalitesiyle de fark yaratmaya devam ediyor.

Teorik bilgilerin pratiğe dökülmedikçe bir değerinin olmadığına inanan IBS Türkiye, uygulamalı ders içerikleri ile acımasız iş dünyasında ayakta kalabilmenin sırlarını öğretmeyi başarıyor. Rekabetçi yapısı nedeni ile her zaman en iyilerin ayakta kalmayı başardığı iş dünyasında başarının yolu IBS'li olmaktan geçiyor. Eğer siz de kariyerinde en iyi hedefleyenlerdenseniz, mutlaka IBS Türkiye'nin internet sitesini ziyaret ederek kurslar hakkında detaylı bilgi edinmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder